Pakkehåndtering

klarert av globale merkevarer

Hvis du trenger validering for vår kvalitet, kan du bare se på merker som har tillit til FluentConveyors. Vi har jobbet med noen av de største merkene på planeten, og gitt dem topptransportsystemer som samsvarer med deres krevende krav.

Oversikt
Markedsoversikt

E-handelsemballage vokser hurtigt. Derfor er målet at bevæge sig hurtigt, vokse hurtigt og forblive i forkant med banebrydende emballagesystemer og emballageløsninger. E-handel gjorde USD 27,04 milliarder i 2019 og forventes at nå USD 61,55 milliarder i 2025, til en CAGR på 14,59% i den forventede periode 2020 - 2025. Dette stadigt voksende marked trender op på grund af tusindårs online-indkøb på næsten 70% af deres shopping såvel som alle andre generationer, der vender mod lethed og bekvemmelighed ved online shopping. Dette betyder, at mængden af dør til dør-forsendelse vokser hurtigere end nogensinde før og potentielt ændrer sig lige så hurtigt.

Pakkeleveringstjenesten forventes at vokse 9 procent årligt til mere end $ 343 milliarder globalt i 2020. Flere og flere peer to peer-køb, såvel som køb fra online detailhandlere driver denne industri til hurtigt at stige. Missionen er nu at finde kreative løsninger til fortsat at levere den stigende mængde pakker til deres destinationer.

Utfordring
Markedsutfordring

E-handel er fremstået som et fremtrædende valg for at købe varer siden århundredeskiftet og kræver robuste emballageløsninger til at opretholde håndtering og lang logistik for de forskellige produktdimensioner. Hver stigning i sorterne af produkt tilstedeværelse online øger efterspørgslen efter dens emballageløsning. Væksten af Amazon er en af de største udfordringer for afsendere i 2019. ”Når Amazon udvikler sin private flåde, såsom Amazon Air og andre muligheder, vil den være mere konkurrencedygtig med pakkeselskaber , ”rapporterer Henry Carmichael via FreightWaves. At eje deres eget logistiknetværk vil effektivt underbygge rentabiliteten for tredjepartsvirksomheder, så afsendere bliver nødt til at revurdere deres forsyningskæder og logistikprocesser for at tilbyde Amazon-lignende priser og forsendelsesmuligheder, der kan sammenlignes med, hvis ikke bedre end, Amazon.

Oven på Amazon, der driver massiv vækst i e-handel, er der også mange muligheder, der kommer online til at samle lokale leverancer, hvilket yderligere underskrider de store aktører, der endnu ikke har brugt denne mulighed som et partnerskab. Derfor er pålideligt udstyr til håndtering af emballagemateriale mere vigtigt end nogensinde for at sikre, at e-handelsvirksomheder er i forkant.

Kompatibilitet
Market Compliancy

OSHA

Standard SPEC til enhver større spiller (UPS, FedEX, USPS osv.)

Solutions
Markedsløsninger

Forenkle logistikken og strømline dine pakkehåndteringssystemer ved hjælp af FluentConveyors pakkehåndteringsudstyr og multiemballageløsninger. Fluent tilbyder unikke og afprøvede løsninger til alt fra last / aflæsningstransportører til vanline-systemer (drevet transportør, akkumuleringstyngdekrafttransportører, skår, platforme og tilbehør.) Flydende transportørsystemer er konstrueret til at forenkle og er bygget til ekstrem holdbarhed. Vi er her for at sikre dig, at du øger din produktivitet og sænker din omkostning ved at implementere FluentConveyors-pakkehåndteringsudstyr i din proces.