Utforska anpassade och standardiserade transportbjudanden

Flytende rullekjedetransportører er spesielt designet for å flytte høyt vol...
Fluent Light Duty Roller Chain Transportører er spesielt utviklet for å be...
Flytende glidebantransportører er spesielt designet for å behandle lette m...
Flytende transportbånd er spesielt designet for å bearbeide sand, grus, tre...
FluentConveyors tilpassede sorteringssystemer er designet for å optimaliser...
FluentConveyors sorteringssystemer er designet for enkeltstrøm, aluminium,...
Flytende tilpassede transportører er laget for å bestille og 100% designet...
Flytende pakkehåndteringstransportører er spesielt designet for å overføre...

transportörer

Att flytta material från en plats till en annan i en kommersiell eller industriell miljö görs mycket enklare med rätt transportsystem. För produktion, förpackning och frakt möjliggör transportörer en effektivare rörelse i produktionslinjer och tunga transporter. På grund av deras flexibilitet kan transportutrustning hittas i ett brett spektrum av miljöer och varierar med avseende på deras komplexitet och design. Genom att använda rätt transportutrustning är det mycket lättare att transportera både material och varor, men det finns ett brett utbud av transportlösningar tillgängliga. Att välja rätt transportbandssystem är avgörande, och det kan vara en utmaning att se till att du har rätt transportmaskininställning som är lämplig för ändamålet.

Överväganden för rätt transportörssystem

De allra flesta typer av transportbandssystem använder en liknande design, även om det finns variationer. Typiskt består ett transportsystem av en stödram för de väsentliga rullarna, transportbanden och hjulen. Kraftsystem kan dock vara väldigt annorlunda och kan innehålla alternativ som en motordriven transportör, tyngdkraftsdriven eller till och med manuella alternativ. För att välja rätt transportmaskin måste många faktorer beaktas. Detta kommer att inkludera de typer av förväntat material som hanteras, arbetsbelastningen och arbetsutrymmet där transportörsystemet kommer att vara beläget. Men när rätt transportutrustning finns på plats kan även det tyngsta, mest stora och varierade materialet transporteras snabbt, vilket ökar produktiviteten och säkerställer att de anställda är säkrare.

Typer av transportörssystem

Även om det finns några populära mönster för transportbandssystem, finns det också alternativ för de skräddarsydda och anpassade transportörerna som ditt industriella utrymme behöver. Om din arbetsmiljö kräver lite i anpassningen, inkluderar de vanligaste typerna av återställningssystem:

● Bältesystem

● Rullkedja

● Driven eller motoriserad rulle

● Lamell

● Hink

● Vertikal

● Hjul (skridskor)

● Bollöverföring

● Lufttransportör

Det finns många fler alternativ att överväga, men dessa används konsekvent för produktionslinjer, industriella miljöer och tunga transportindustrier. Att välja transportmaskin som passar miljön och arbetsbelastningen är avgörande för förbättrad prestanda.

Väsentliga specifikationer för transportörssystem

När du bestämmer dig för de bästa typerna av transportbandslösningar finns det några viktiga områden att tänka på innan du fattar ett beslut. Ditt transportbandssystem måste ta hänsyn till följande:

Lastkapacitet : kallas också flödeshastighet, detta är en av de viktigare aspekterna att tänka på. Den maximala lastkapaciteten måste vara högre än du förväntar dig att dina material ska vara. Detta säkerställer att slitage minimeras och att anställda hålls säkra från skada.

Hastighet : Ett fabriks transportband kommer att behöva arbeta med en annan hastighet än ett flygplatstransportsystem. Beltens hastighet är en avgörande faktor för att komma rätt, och det finns många alternativ för anpassade transportörer som fungerar i den takt som arbetsytan behöver. Bältstransportörer tenderar att bli betygsatta i fot per minut, medan andra transportbandstyper som en drivande rulltransportör kommer att beskriva den linjära hastigheten för specifika föremål.

Genomföring : Detta är en av de viktigare mätningarna som du måste tänka på. Genomströmning är systemets kapacitet att hantera material på en bestämd tid. Till exempel kommer genomströmningsmätning ofta att hänvisa till tungtransport i termer av kubikfot per minut. Denna typ av specifikationer ses ofta i industriellt transportbandssystem.

Vad är ett transportband?

Alla transportbandssystem använder ett bälte, men inte alla bälten är desamma. När du köper eller uppgraderar ett transportsystem är bälttypen ett av de mest kritiska områdena för att få rätt. Transportband är där produkterna eller materialen laddas, och framdrivningssystemet flyttar sedan bältet i en ändlös slinga. Du behöver inte bara se till att ditt transportband har rätt längd och bredd, utan det måste också tillverkas av rätt material. Detta beror på vad som transporteras, systemets hastighet och arbetsbelastningen.

Miljöns betydelse

Det är viktigt att du tar hänsyn till miljön när du tittar på dina alternativ för att bälta produkter, transportbandssystem och transportutrustning. Du måste ha en klar förståelse av:

● Fuktighetsnivåer

● Temperatur

● Vibration

● Miljömaterial (t.ex. inställningar där det finns stora volymer brännbara, bräckliga eller farliga material)

Det är alltid bäst att diskutera dina transportbandslösningar med professionella leverantörer av transportörer, transportbandssystem och bandprodukter. Ju lämpligare ditt transportband är för arbetsbelastning och miljö, desto längre kommer din transportutrustning att hålla kvar. Prata med experterna idag!

ofte stilte spørsmål
 • Är dina transportörer tillverkade i USA?

  FluentConveyors erbjuder transportörer av industrikvalitet som exklusivt tillverkas i USA. Vårt huvudkontor finns i Colorado och vår tillverkningsanläggning på 80 000 kvadratmeter ligger i Mellanvästern (Minnesota).

 • Kan du använda specifika motorer på dina transportband?

  FluentConveyors har standardmotorer och växellådor som vi har designat våra transportörer runt. Fluent kan dock använda en specifik motor / växellåda om det är nödvändigt för kundens applikation. Beroende på typ kan detta orsaka en extra avgift på grund av den extra tekniken som är inblandad.

 • Vad är ett transportbandssystem?

  Transportband finns vanligtvis i lager, tillverkningsanläggningar, distributionscenter etc. Fokus för ett transportbandssystem är att ta bort människors hantering och öka behandlingstiden och säkerheten. Det finns flera olika former av transportörer som alla behandlar unikt och har olika användningsfall. Några exempel inkluderar tyngdkraft, skridtransportörer, rulltransportörer, dalar, motoriserade etc.

 • Hur fungerar transportbandssystem?

  Transportörer erbjuds av många olika tillverkare som alla typiskt har en specifik nisch de fokuserar på. Varje transporttyp har olika funktioner för hur de mekaniska funktionerna fungerar. Några exempel är kedje- och kedjehjul, remskivor, motoriserade remskivor, drivna rullar, gravitation, pneumatik, hydraulisk etc.

  När transportörens drivdel ingriper med bältet, vare sig det är genom kedja och kedjehjul, eller remskiva och friktion, drivs bältet eller rullarna i önskad riktning.

  Transportörerna är utformade för att laddas på en eller flera platser. När materialet laddats på transportören (och motorn är inkopplad) kommer det rörliga bandet / rullarna att transportera materialet längs transportören.

  Materialet kan sedan överföras från transportören på olika sätt. Avledare, kolvar och robotik kan skjuta eller plocka materialet från transportören med önskade intervall. Materialet kan också köras till slutet av transportören och överföras till andra transportörer, andra maskiner eller fack och pålar med användning av rännor och tratt.