Bouw & sloop

trusted by global brands

If you need validation for our quality, simply take a glance at brands that have trusted Fluent Conveyors. We have worked with some of the biggest brands on the planet, providing them with top conveyor systems to match their demanding requirements.

OVERVIEW
Market Overview

95 procent van het B & S-afval is recyclebaar. Het is bemoedigend om te zien dat de bouwsector afval probeert te verminderen en dat meer dan 70 procent van het bouw- en sloopafval (C & D-afval) dat in de Verenigde Staten wordt gegenereerd, wordt gerecycled.

Dat gezegd hebbende, werd er volgens de CDRA in 2015 meer dan 583 miljoen ton C & D-puin geproduceerd. Zelfs met de groeiende bouw- en slooprecyclingindustrie wordt er nog steeds elke dag een enorme hoeveelheid bouwmateriaal verwerkt tot sloopafval.

Opgemerkt moet worden dat de voordelen van het recyclen van afvalmateriaal in de bouw enorm zijn. Naar schatting bespaart het recyclen van asfaltverhardingen de Amerikaanse belastingbetaler meer dan $ 2,5 miljard per jaar. Deze gerecyclede materialen besparen ook jaarlijks duizenden acre-foot stortplaats.

Nu zijn beton, hout, gips / gipsplaten, asfalt en gordelroos vaak goedkoper dan de verwijdering van industriële sloop. Recyclingconstructie vermindert vervuiling in zowel lucht als water. Al met al hebben beton en teruggewonnen asfalt zichzelf gevestigd als de meest gerecyclede soorten afval, gevolgd door bepaalde soorten sloophout. Deze materialen hebben gediend als een van de belangrijkste onderdelen in de vermindering, hergebruik en recycling in de bouwsector. Vervolgens programma's om schrootdakspanen en gips te herstellen. Andere grondstoffen die via C & D-programma's kunnen worden teruggewonnen, zijn onder meer oud golfkarton (OCC) en kunststoffen. ( Recycling vandaag )

Dat gezegd hebbende, de markten voor teruggewonnen asfalt in de westelijke VS zijn gezond en zullen waarschijnlijk sterk blijven. Aan de oostkust zijn de markten voor gebroken beton bruisend, ondersteund door grote hoeveelheden wegenbouw en steengroeven.

Challenge
Market Challenge

Aanzienlijke hoeveelheden bouw- en sloopafval die technisch recyclebaar zijn, kunnen soms worden gestort als gevolg van regionale marktomstandigheden. "Als de verwijderingskosten hoog zijn, kunnen verwerkers het zich veroorloven meer handmatige sorteerders en meer apparatuur te hebben, maar als de verwijderingskosten laag zijn, gaan verwerkers meestal achter de grotere, gemakkelijkere dingen aan die de meeste waar voor hun geld geven", zegt Bob Brickner, senior vice-president van adviesbureau Gershman, Brickner & Bratton Inc., Fairfax, Va. "Op dat moment zijn materialen met een kleiner volume mogelijk niet rendabel om te recyclen."

C&D recycling volgt de bouwmarkt en trends in afvalproductie. De bouw is een volatiele markt en hoewel het vandaag sterk is, kan het in de toekomst langzamer gaan. Hoewel er een aanzienlijk proces is geweest bij het recyclen van industriële sloopmilieus, is het moeilijk om schone materialen van C & D te produceren (ongeverfd / behandeld hout, betonstaal zonder beton, enz.)

Compliancy
Market Compliancy
  1. OSHA
  2. ASTM
  3. AASHTO
  4. FHWA
  5. DOT's
Solutions
Market Solutions

Fluent Conveyors biedt een breed scala aan apparatuur / systemen die zijn ontworpen voor de rigoureuze verwerking van B & S-materiaal, waardoor u uiteindelijk kunt verminderen, hergebruiken en recyclen. Fluent vervaardigt invoerrollen voor looprollen, glijbedden en rollenkettingbalen om uw gescheiden materialen te verdichten. FluentConveyors heeft ook veel opties voor het reinigen en scheiden van breker- / shredderlijnen en handmatige sorteerlijnen, helemaal tot semi-geautomatiseerde sorteersystemen om uw C & D-materiaal te helpen scheiden en reinigen.