Pakketafhandeling

trusted by global brands

If you need validation for our quality, simply take a glance at brands that have trusted Fluent Conveyors. We have worked with some of the biggest brands on the planet, providing them with top conveyor systems to match their demanding requirements.

OVERVIEW
Market Overview

E-commerce verpakkingen groeien snel. Daarom is het doel om snel te bewegen, snel te groeien en voorop te blijven lopen met geavanceerde verpakkingssystemen en verpakkingsoplossingen. E-commerce deed 27,04 miljard dollar in 2019 en zal naar verwachting 61,55 miljard dollar bereiken in 2025, tegen een CAGR van 14,59% over de prognoseperiode 2020-2025. Deze steeds groeiende markt is in opkomst omdat de online aankoop van millennials bijna 70% is van hun boodschappen evenals alle andere generaties die zich richten op het gemak en gemak van online winkelen. Dit betekent dat het volume van deur tot deur verzending sneller groeit dan ooit tevoren en mogelijk net zo snel verandert.

De pakketbezorgservice zal naar verwachting jaarlijks met 9 procent groeien tot meer dan 343 miljard dollar in 2020. Steeds meer peer-to-peer-aankopen, evenals aankopen bij online retailers, zorgen ervoor dat deze sector snel groeit. De missie is nu om creatieve oplossingen te vinden om het toenemende aantal pakketten naar hun bestemmingen te blijven leveren.

Challenge
Market Challenge

E-commerce is sinds de eeuwwisseling een prominente keuze geworden voor het kopen van goederen en eiste robuuste verpakkingsoplossingen om de afhandeling te ondersteunen en lange logistiek voor de gevarieerde productafmetingen. Elke toename van de variëteiten van online productaanwezigheid doet de vraag naar zijn verpakkingsoplossing toenemen. De groei van Amazon vertegenwoordigt een van de grootste uitdagingen voor verladers in 2019. “Naarmate Amazon zijn privévloot ontwikkelt, zoals Amazon Air en andere mogelijkheden, zal het concurrerender zijn pakketdienst , ”meldt Henry Carmichael via FreightWaves. Het bezitten van een eigen logistiek netwerk zal de winstgevendheid van derde bedrijven effectief ondermijnen, dus verladers zullen hun toeleveringsketens opnieuw moeten evalueren en logistieke processen om Amazon-achtige prijzen en verzendopties aan te bieden die vergelijkbaar zijn met, zo niet beter dan, Amazon.

Naast dat Amazon een enorme groei van e-commerce stimuleert, komen er ook veel opties online voor het crowdsourcen van lokale leveringen, waardoor de grote spelers die deze optie nog niet als partnerschap gebruiken nog verder worden ondermijnd. Daarom is betrouwbare apparatuur voor het hanteren van verpakkingsmateriaal belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat e-commercebedrijven voorop blijven lopen.

Compliancy
Market Compliancy

OSHA

Standaardspecificatie voor elke grote speler (UPS, FedEX, USPS, enz.)

Solutions
Market Solutions

Vereenvoudig de logistiek en stroomlijn uw pakketbehandelingssystemen met FluentConveyors pakketbehandelingsapparatuur en multi-verpakkingsoplossingen. Fluent biedt unieke en geteste oplossingen voor alles van transportbanden voor laden / lossen tot vanline-systemen (aangedreven transportband, transportbanden met accumulerende zwaartekracht, glijbanen, platforms en accessoires.) Transportsystemen van Fluent zijn ontworpen om te vereenvoudigen en zijn gebouwd voor extreme duurzaamheid. We zijn er om ervoor te zorgen dat u uw productiviteit verhoogt en uw overhead verlaagt door FluentConveyors-pakketbehandelingsapparatuur in uw proces te implementeren.